Companie

In 2002, Artesans del Sucre a deschis o noua facbrica in Romania. Acest lucru a permis producerea si vanzarea la un pret competitiv dar mentinand cea mai buna calitate.

In momentul de fata ARTESANS del SUCRE produce acadele facute manual, acadele depuse, acadele mashmallow, acadele-bastoane si acadele-bete. Doar cele mai bune ingrediente si tehnici de gatit unice sunt folosite pentru a fabrica toate produsele noastre.

ARTESANS del SUCRE ofera 40 modele de acadele tri-dimensionale, 6 tehnici de impachetare diferite. Fiecare element este ambalat cu grija folosindu-se cel mai bun material de impachetat. Acest lucru previne ruperea acadelelor in timpul livrarii.

Toate modelele sunt facute special pentru fiecare zi si pentru fiecare sezon. Figurile diferite pe care compania le ofera se potrivesc de minune cu "Ziua Indragostitilor", cu un carnaval, cu Pastele, cu Halloweenul si cu Craciunul, aceasta metoda folosita de ARTESANS del SUCRE de a adapta produsele nevoilor pieti a fost incununata de succes.

ARTESANS del SUCRE poate realiza designul dorit de client, cu o comanda minima de doar 10.000 unitati.